Wildmenu -Maandmenu
Wilde kabeljauwmoot / citroenboter/ kappertjes/ garnaal / broodcroutons
——–
Soepje van bosschampignons / Iberico spekjes /een vleugje hoeveroom
——–
Hertekalfmootjes met wintergroenten, wildgarnituur en een mosterdsausje
of
Franse parelhoenfilet, herfstgroenten, truffelsaus, gratin.
——–
Dessert naar een toverkunst van de Chef “Patissier”
Prijs per persoon : 69,00 €
Menu zonder soep : 62,00 €
Menu zonder voorgerecht : 55,00 €
Menu is enkel per tafel te verkrijgen.
WILDGERECHTEN-AANBEVELINGEN.
VOORGERECHTEN
6 Zeeuwse oesters koud met vinaigrette van echalotte en rode wijn …23,00 €.
6 Zeeuwse oesters gegratineerd op spinazie bedje . ..25,00 €.
Carpaccio van hert met zure room en truffel winterchampignons…. 25,00 €.
HOOFDGERECHTEN
Kabeljauwfilet op een bedje van zuurkool met mousseline aardappelen….38,00 €.
Zeetong in roomboter gebakken, peterseliekrieltjes, limoen……45,00 €.
Hazerugfilet op grootmoederswijze / zilveruitjes , katenspek / Bourgognesaus …42,00 €.
Hertekalfmootjes in herfstkleed met een sausje van boschampignons en shiitake…43,00 €.
Gebakken fazantenfilet / gecarameliseerde Jona-gold appeltjes / witloof /
calvadosroomsausje en notenkroketjes……..41,00 €.
Varkenshammetje met zuurkool op Duitse wijze met aardappelpuree …..32,00 €.
Zuurkoolschotel met spare rib, Katen spek, Poolse worst, kasler rib, speenvarken ..37,00 €.
Ierse rib-eye van het weide-rund gegrild, bearnaise saus of pepersaus, salaatje…42,00 €.