Salons Bevershof biedt u diverse formules aan. Kunt u geen keuze maken, of kunt u uw samenstelling niet vinden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, KLIK.
Kommunie menu volledig bediend aan tafel…
Menu zonder dranken.
Menu 1 aan 49,95 €
Licht gegrilde zalmmoot op een puree van spinazieblaadjes en Chinese kool
omringd met een sausje van limoentjes, tomatenpartjes en kervel. 13,45 €
**
Roomsoep van kervelpluksels
en netelblad. 5,75 €
**
Kalkoenborsttournedos met een sausje van wilde boschampignons,fijne Franse boontjes en aardappelkroketjes. 23,50 €
**
Paaslammetje van verse huisgemaakte roomijs, 2 sausen en slagroom . 7,25 €
Menu 2 aan 54,50 €
Keizersbaarsfilet onder een dun laagje gerookte Schotse zalm, met een
sausje van ingekookte witte Bordeauxwijn en lemmonkruid ,tomatenpartjes
en grijze Hollandse garnaaltjes. 14,75 €
**
Roomsoep van postelein en waterkersblaadjes . 6,25 €
**
Medaillon van varkenshaasjes met een licht roomsausje van
groene pepertjes uit Madagascar, enkele verse seizoengroenten en kroketten. 24,75 €
**
Paaslammetje van huisgedraaide roomijs met aardbeien en een coli van frambozen. 8,75 €
Menu 3 aan 54,00 €
Scholfilet gevuld met een mousse van zalm en kreeft, overgoten met een
champagnesaus geparfumeerd met bieslook, een puree gemengd met peterselie
en spinazieblaadjes. 14,75 €
**
Dubbel getrokken bouillon van kalfsbotten met netelblad en een tempura van selderblokjes 6,25 €
**
Franse eendenborstfilet fijn gesneden met gecarameliseerd witloof,gekleurde Jonagold appeltjes, een Luiks zoet-zuur sausje en amandelkroketjes 25,75 €
**
Paaslammetje van roomijs met
vers fruit en room. 8,25 €
Menu 4 aan 59,95 €
Soepje van Italiaanse tomaten, paprikasliertjes en een toefje room
afgewerkt met basilicum . 6,25 €
**
Envelopje van zonnevisfilet gevuld met fijne bandnoedels op smaak
gebracht met basilicum en een licht paprika-tomatenroomsausje.. 14,50 €
**
Sorbet van verse fruitsoorten. 6,50 €
**
Krokant gebakken parelhoenborstfilet op gecarameliseerd witloof met een gembersausje,een garnituur van uitjes en amandelkroketjes. 23,95 €
**
Paaslammetje met warme
kersen en room. 8,50 €.
Menu 5 aan 76,25 €
Krokante ijsberg- en krulsalade met een brochette van gebakken scampi’s
geparfumeerd met een passievruchtendressing en een julienne van appeltjes. 13,75 €
**
Velouté “Agnes sorel”. 6,75 €
**
Pladijsfilet op een rotonde van groene asperges met een chablissaus
en een bladerdeeggebakje. 14,75 €
**
Sorbet van aardbei en kiwi 6,50 €
**
Pauze.
**
Gebakken kalfsfiletpure met een tijmnatuur sausje , wilde champignons,
enkele Hollandse asperges en gegratineerde aardappelen met broccolitakjes. 26,25 €
**
Paaslammetje met een carpaccio van ananas en licht geklopte room. 9,25 €
Menu 6 aan 73,75 €
Krokant slaatje voor ieder wat wils, gevuld met fijne vis- en vleesgerechtjes
aangepast volgens seizoen. 14,75 €
**
Helder vleesnat van runderschenkel met tortellini gevuld
met een mousse van ganzenlever. 6,50 €
**
Zonnevisfilet gevuld met een mousse van Noorse zalm op bedje van
rijstpuree met een champagnesaus afgesmaakt met saffraankruid. 13,50 €
**
Sorbet van passievruchten. 6,50 €
**
Pauze.
**
Kalfsrugfilet gegaard in groene kruidenboter, een kruidenroomsaus,
fijne groene boontjes, brocoli en gebakken Parijse aardappeltjes. 24,25 €
**
Bord met een assortiment van
3 huisgemaakte desserten. 8,25 €
Menu 7 aan 81,75 €
Combinatie van gerookte zalm, gerookte tonijn, gerookte forelfilet,
gerookte heilbot, krokante sla met mierikswortelroom en warme toast. 14,90 €
**
Broccoliroomsoep met een julienne van gerookte zalm en broodkorstjes. 6,60 €
**
Zeetongfilets op een bedje van groene asperges met een champagnesaus,
Hollandse garnaaltjes en gespoten aardappelen. 19,50 €
**
Sorbet van passievruchten met Passoa llikeur. 6,50 €
**
Pauze.
**
Filet van jong Belgisch rund met een verscheidenheid aan verse tuingroenten,een natuursausje geparfumeerd met tijm, ardappelgratin en kroketjes. 25,50 €
**
Groot bord met
huisgemaakte desserten. 8,75 €
Menu 8 aan 87,50 €
Koude ganzenlever in doek gegaard met een gelei van muskaatwijn,
ajuinconfituur en warme toast. 15,25 €
**
Minestrone van zeevruchten met parelgroenten en bieslook. 7,75 €
**
1/2 kreeft gegrild met 2 sauzen, fijne bandnoedels met basilicumboter
en kruidentuiltje. 22,75 €
**
Sorbet van wilde rode bessen overgoten met vanillejenever. 6,50 €
**
Pauze.
**
Lamsrugfilet aan het been gebakken met enkele seizoengroenten een sausje
met rosemarijnkruid, gegratineerde aardappelen en kroketjes. 26,50 €
**
Geflambeerde flensjes met Grand-Marnier en roomijs. 8,75 €
Kindermenu.:
tussen 4 en 10 jaar
Tomatensoepje met balletjes 5,75
of
kaaskroketjes. 7,75 €
——
Videke met frietjes 11,75 €
of
Rundersteak met sla en frietjes 13,75€
of
Kipfilet met appelmoes en
verse frietjes 12.25 €
——
Kinderijsje met warme
chocoladesaus 5,50 €
of
Kinderijs met vers fruit en
aardbeiencolis 8,50 €
De gerechten in de verschillende menu ‘s mogen onderling verwisseld worden
zodat u zich de gewenste maaltijd kunt samenstellen.
Mogen wij u het favoriete menu van onze chef voorstellen
2017-alles inbegrepen.
MENU CHEF
Omdat meerdere families voor dit menu kiezen kunnen wij dit menu voordeliger aanbieden.
Dit menu wordt gespreid over de ganse dag.
Aankomst tussen 11.30 en 13.00 uur.
Groen= kindergerechten
*Aperitief van het huis, fruitsap
Cava en 2 warme hapjes.
*Kinderchampagne, fruitsap en bitterballetjes.
Tussen 12u30 en 14u00 aan tafel.
Menu.
Een glazen pyramide van heerlijke vis-en vleesgerechtjes :
* Ganda-ham met meloenkogeltjes , mousse de canard op geraspte knolselder , enz…..
* Spiesje van scampi’s / luchtige crème van 3 vissen , enz……..
*Tomatensoep met balletjes.
———-
*Gebonden roomsoepje van seizoensgroentjes en verse tuinkruiden met enkele gourgetteblokjes.
*Kaaskroketjes met saladegarnituur.
———-
*Duo van pladijs en wilde zalmforel / hertoginneaardappelen met romanesco / venusschelpjes / betoverende jus van Zeebrugse garnaaltjes en King-crab.
———-
*IJsgekoelde Sorbet van Ijsgekoelde Sorbet van Cavaillonmeloen vergezeld van een pipetje met wodkadruppels / kokos.
*Sorbet van aardbeien.
———-
Pauze.
Tussen 16u00 en 17u30.
*Het beste stukje van Parelhoen filet met texturen van witte-en groene asperges /de nodige garnituur / hemels natje van rozemarijn en salie / huisgemaakte aardappelrösti.
kalfsfiletpure ipv parelhoenfilet
supplement 2,25 € per pers.
*Kipfilet met natuursaus of Vidéke , huisgemaakte appelcompote, kroketjes en frietjes.
———-
*Paaslammetje met een waaier aan vers fruit en licht geklopte room.
*Paaslammetje met warme chocoladesaus.
———-
Mokka en hapjes.
Alle dranken zijn inbegrepen tot en met de koffie
Kasteelwijnen, frisdranken en pilsbier inbegrepen tijdens eetmaal en pauze.
Dranken en pousse-cafe na de koffie niet inbegrepen.
Prijs:
Volwassenen 89,25 €.
Kinderen van 4 tot 10 jaar 45,50 €.
Gerechten om zelf een menu samen te stellen
Koude voorgerechten
Vlees
Carpaccio van ossehaas met italiaanse harde kaas en rucola 14,25 €
Parmaham met meloenkegeltjes 14,75 €.
Vis
Salaatje van kreeft met een whiskysaus en haar garnituur 22,25 €
Salaatje van verse grijze garnaaltjes met een kruidig sausje en groene asperges 15,75 €
Gerookte zalm met een dille en mirikswortelsaus 14,00 €
Gerookte visschotel met een Wasabi sausje, echalotte en peterselie 14,25 €
Soepen
Consommé van bosduif met fijne groentjes 6,25 €
Bouillon van parelhoen met wilde champignons en truffel. 6,50 €
Kreeftensoep met oude
Armagnac 9,50 €
Minestrone met groentenblokjes lichtjes getomateerd 6,25 €
Roomsoepje van bospaddestoelen
en room 6,75 €.
Witloofroomsoep met croutjes 6,25 €.
Normandische vissoep met een roulle en gegrilde looktoast. 9,50 €
Agnes sorel roomsoep met een garnituur van gehakte kervel. 6,75 €
Schaaldieren.
Warme oesters gegratineerd 14,25 €
St-Jacobsvruchten (3 stuks) op porei met een champagnesausje 18,75 €.
Kreeft waterzooi (250 gr) 22,00 €
Warme voorgerechten
Vis
Gevulde zeetong met een mousse van kreeft en zalm champagnesaus 17,50 €
Noorse zalm gestoomd op een spinazielaagje met een Emmentalersausje 15,00 €
Zeebaars aan het vel gebraden met een jus van basilicum en rozemarijn 15,50 €
Zeetongfilets met een romig sausje afgesmaakt met Tirentijnse mosterd ,
vergezeld van witte gepelde en licht geconfijte muscaat druiven,
aardpeerpuree met
mosterdzaadjes 21,50 €.
Vlees
Verse ganzenlever warm met gekarameliseerd appel
en rozijnen. 17,00 €
Lauwwarme salade met kwarteltjes en Xeresdressing met honing
en croutjes 15,25 €
Pastijtje van kalfszwezerikken champignons en afgesmaakt
met pastis. 21,75 €.
Asperges op zijn Vlaams (Indien verse asperges aanwezig zijn). 16,75 €
Kommuniekorfjes 16,25 €
Hoofdgerechten
Vis
Lotte (staartvis) met een julienne van porei in bladerdeeg 24,00 €
Grietfilet met een sausje van Yuzo op fijne groentjes. 29,50 €
Zonnevisfilet met een
kreeftensaus 23,75€.
Vlees
Eendenborstfilet met groene pepertjes en room 24,75 €
Lamskroon met een assortiment van Provencaalse groenten 26,50 €
Kalfsfiletpure met een sausje ZINGARA (champignons,kalfstong). 25,25 €
Lamsrug met een kruidenkorst
en gratin 26,25 €
Lamskroon op onze wijze. 26,75 €
Desserten.
Créme brulée 6,50 €
Geflambeerde flensjes met warme kersen en kirsch 9,50 €
Soepje van vers fruit met sorbet 7,95 €
Tiramisu met Amarettoijsroom en koffieroom met gebrande amandelen 8,50 €
Sorbetsoorten :
Aardbei, peer, citroen, appel, 6,25 €
Kiwi, passie, champagne,
framboos 6,75 €
Sorbet van limoen geparfumeerd met een scheutje limonchello en gekonfijte citroenschil 6,75 €
Dessert van het huis
klein : 6,75 € groot: 8,50 €
Duo van chocolade desserten met mokka roomijs, een vanille saus
met citroenmelisse . 7,50 €
Patisserie.
Indien u de hapjes bij de koffie (mokka) wenst te vervangen door patisserie,
zijn volgende meerprijzen van toepassing op het menu:
Petit fours 6,50 € (3 stuks)
Assortiment van gebakjes 5,50 € (2)
Pronkstuk in biscuitdeeg 4,50 € (2)
Deze prijzen zijn bij het gekozen menu te rekenen, de snoepjes bij de koffie vallen weg.
Wenst u enige tijd na het beeindigen van het menu nog een pronkgebak met koffie te serveren :
kostprijs 6,50 € (koffie inbegrepen)
Kaasbuffet :
kaasassortiment met broodsoorten.
Later na het feest , 9,50 €