Salons Bevershof biedt u diverse formules aan. Kunt u geen keuze maken, of kunt u uw samenstelling niet vinden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Aan de hand van onderstaande gerechten kunt u een menu samenstellen.
Feest formule 1
*Aperitief van het huis,
*Cava
*Fruitsap met 2 warme hapjes.
———-
*Soepje van brocolitakjes met kruidenkroetjes en room.
Of
*Roomsoep van prei met een schuim van waterkersblaadjes en garnituur van dille .
Of
*Dubbel getrokken bouillon van scampis met gember, dobbelsteengroentjes en tomatenblokjes.
———-
*Babykalkoentournedos in Provencaalse kruiden op een bedje van groene boontjes
in een licht roomsausje, ambachtelijke kroketjes.
Of
*Parelhoenfilet met wokgroentjes, een dausje van estragonblaadjes
en kruidenaardappelen.
Of
*Filet pure van het varken in een natuursausje met thijm geparfumeerd ,een waaier aan seizoengroenten
gegratineerde aardappelen en kroketjes.
Of
*Zonnevisfilet op een bedje van doperwtenmousseline met een sausje van limoen.
———-
*Chocoladeschuim en vanilleroomijs met advocaat en slagroom.
of
*Notenroomijs overgoten met Amarettoroom en gekleurde amandelschilfers.
———-
Mokka met versnaperingen.
Aperitieven, wijnen en frisdranken inbegrepen tot en met de koffie.
11 tot 50 personen: 74,00 €
vanaf 51 personen: 73,00 €
Aperitief, bieren, wijnen, frisdranken en koffie inbegrepen gedurende 6 uur :
11 tot 50 personen: 84,00 €
vanaf 51 personen: 82,00 €
FEESTFORMULE 2
*Aperitief van het huis
*Cava
*Fruitsap met 2 warme hapjes.
————-
* Trio van Noordzeevis op een bedje van groene asperges(in seizoen) met een
lichte botersaus en een bladerdeegje.
Of
* Zonnevisfilet gevuld met fijne bandnoedels, licht saffraansausje en preischeutjes.
Of
* Gebakken baarsfilet op gestoofde tomatenpartjes met een basilicumboter.
————-
* Parelhoenders met gekarameliseerd witloof, een Luiks sausje en kruidenkroketjes.
Of
* Filet pure van het varken in een natuursausje met tijm geparfumeerd ,een waaier aan seizoengroenten
gegratineerde aardappelen en kroketjes
Of
*Zonnevisfilet gevuld met bandnoedels op een sausje van tomatenroom.
Of
*Rundergebraad met groentenassortiment en enkele sausjes, frietjes of gebakken aardappeltjes.
————-
* Vanille roomijs met warme chocolade en zacht geklopte room.
Of
*4 soorten huisdesserten.(volgens seizoen)
————-
* Mokka met versnaperingen.
Aperitieven, wijnen en frisdranken inbegrepen tot en met de koffie.
11 tot 50 personen: 89,00 €
vanaf 50 personen :87,00 €
Aperitief, bieren, wijnen, frisdranken en koffie inbegrepen gedurende 6 uur :
11 tot 50 personen: 98,00 €
vanaf 50 personen :97,00 €
Feest Formule 3
Aperitief van het huis,
*Cava
*Fruitsap met 2 warme hapjes.
———-
* Zonnevisfilet in een currysausje op een carpaccio van ananas en een ravioli van zalm.
of
* Baarsfilet in de oven gegaard met gember op een puree van jonge spinazieblaadjes en een perensaus .
of
*Carpaccio van kalfshaas met een tonijnmousse knappende sla en zongedroogde tomaten.
———–
* Roomsoep van grotchampignons met een garnituur van kip en fijn gehakte kervel.
of
* Minestrone van vruchten uit de Noordzee met een rouille en groenteblokjes.
———-
* Borstfilet van Maishoen met een saus van Luikse siroop ,
op enkele gecarameliseerde appeltjes, een witloofstengel en kroketjes.
of
* Licht roze gebakken eendenborst met een appelsiensausje, garnituur van wokgroentjes en
amandelkroketten.
of
* Gebakken varkenshaasje met een kruidensaus, gebakken Parijse aardappeltjes, gestoomde brocoli.
of
*Zonnevisfilet gevuld met bandnoedels op een sausje van tomatenroom.
———-
* Pannekoekjes geflambeerd met Grand-Marnier.
of
*Harmonie van 3 soorten huisdesserten.(volgens seizoen)
———–
* Mokka met versnaperingen.
Aperitieven, wijnen en frisdranken inbegrepen tot en met de koffie.
15 tot 50 personen: 94,00 €
vanaf 51 personen: 92,00 €
Aperitief, bieren, wijnen, frisdranken en koffie inbegrepen gedurende 6 uur :
15 tot 50 personen: 99,00 €
vanaf 51 personen: 98,00 €
Feest Formule 4
*Aperitief van het huis,
*Cava
*Fruitsap met 2 warme hapjes.
———-
* Soepje van kervelblaadjes en netelblad met room.
of
* Heldere bouillon van duif met bieslook en parelgroenten.
of
* Roomsoep van Italiaanse tomaten met paprikasliertjes.
———-
* Trio van Noordzeevis op een bedje van groene asperges(in seizoen) met een
lichte botersaus en een bladerdeegje.
of
* Zonnevisfilet gevuld met fijne bandnoedels, licht saffraansausje en preischeutjes.
of
* Gebakken baarsfilet op gestoofde tomatenpartjes met een basilicumboter.
of
* Filet van rode poon op brunoise van jonge groentjes in een colli van
witte Bordeaux en bieslook.
———-
* Sorbet van verse fruitsoorten.
———
* Gebraadje van kalfsbout met een Moriljensausje, fijne boontjes, broccoli en
gebakken aardappeltjes.
of
* Lamskogeltje met Provencaalse groentjes en brocoligratin.
of
* Parelhoenders met gekarameliseerd witloof, een Luiks sausje en kruidenkroketjes.
of
*Kabeljauwfilet in een jasje van gerookte zalm met een chablissaus.
———-
*Carpaccio van ananas met roomijs geraspte kokos florentijntje en room .
of
* Groot assortiment van huisgemaakte desserten.
———-
* Mokka met versnaperingen.
Aperitieven, wijnen en frisdranken inbegrepen tot en met de koffie.
11 tot 50 personen: 99,00 €
vanaf 51 personen: 97,00 €
Aperitief, bieren, wijnen, frisdranken en koffie inbegrepen gedurende 6 uur :
11 tot 50 personen: 105,00 €
vanaf 51 personen: 103,00 €
De prijzen op deze website zijn actueel en met de grootste zorg samengesteld. Vanwege o.a. seizoensgebonden prijzen zijn de prijzen zoals vermeld op de gedrukte prijslijsten/menukaarten van Salons Bevershof bepalend. De prijzen op de site zijn enkel indicatief en kunnen iets afwijken van de originele.
Combinaties van verschillende gerechten per gang is mogelijk, mits een supplementaire kost van 3,75 € per persoon (personeelskosten).