Salons Bevershof biedt u diverse formules aan. Kunt u geen keuze maken, of kunt u uw samenstelling niet vinden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Onderstaande prijzen kunnen afwijken van de dagelijkse prijzen , raadpleeg de getypte brochure.
Wij sturen ze u graag door .
Feestmenu’s volledig bediend aan tafel…
Samengestelde Feestmenu’s
Menu 1 aan 46,20 €
Heldere bouillon van kalfsbotten en merg met groenteblokjes, kervelblaadjes en licht gegaarde mie (6,95 €)
**
Kalkoenborsttournedos met grotchampignons en oesterzwammen in een poivrade saus , een puree van spinazieblaadjes en kroketjes.(29,75 €)
**
Duo van chocolade desserten met mokka roomijs, een vanille saus met citroenmelisse.(9,50 €)
Menu 2 aan 56,50 €
Rolletje van tongscharfilet gevuld met fijne tagliatelli in een sausje van zongedroogde tomaatjes met basilicum.(17,25 €)
**
Medaillon van varkenshaasjes met 2 sausjes, een assortiment van seizoengroenten en
aardappelgratin. (29,75 €)
**
Roomijs van speculoos geparfumeerd met Amaretto en overgoten met notenroom.(9,50 €)
Menu 3 aan 63,70 €
Gestoomde zeebaarsfilet op een puree met groenteblokjes een sausje van Nouilly-Prat afgewerkt met kervelmousse en grijze garnaaltjes.(17,75 €)
**
Tomaat paprikasoepje gebonden met hoeveroom en afgesmaakt met basilicum.(6,95 €)
**
Parelhoenborstfilet in een romig sausje van dragon en graanmosterd, met een bundeltje van Franse boontjes gewikkeld in fijn gesneden gerookt borstspek, kroketjes.(29,50 €)
**
Vanille roomijs, chocolade mousse, een toefje room en advokaat.(9,50 €)
Menu 4 aan 63,70 €
Zonnevishaasje in een poreisausje met gerookte zalmsliertjes en bieslook, een puree met erwtjes en koningskruid.(17,25 €)
**
Soepje van groentjes met een garnituur van gedroogde ham.(6,95 €)
**
Zacht rosé gebakken Franse eendenborst met gekarameliseerd Belgisch witloof, appeltjes geflambeerd met appelgenever in een sausje van Loonse siroop en amandelkroketjes.(29,75 €)
**
Harmonie van 3 huisbereide nagerechten volgens seizoen.(9,50 €)
Menu 5 aan 71,15 €
Gevogelte roomsoep met een garnituur van Zichense paddestoelen en kerveltakjes.(6,95 €)
**
3 soorten fijne Noordzeevis, Hollandse grijze garnaaltjes, op een bedje van gewokte groentjes, in een sausje van zeevruchten met een limoensmaakje .(17,75 €)
**
Sorbet van peer en kiwi met een julienne van muntblaadjes .(6,95 €)
**
Lamsboutkogeltjes in lamsjus met wilde thijm , primeurgroenten en een broccoligratin .(29,75 €)
**
Vanille en chocoladeroomijs met een mokkasausje licht geparfumeerd met Thia-Maria en gekleurde amandelschijfjes.(9,75 €)
Menu 6 aan 74,50 €
Een bord met 3 overheerlijke voorgerechtjes van uitgezochte producten op de vroegmarkt. 1 visgerecht, 1 vleesgerecht, 1 soepje.(18,75 €)
**
Filet van dorade op een pure van aardpeer onder een spinaziebedje, een sausje van kalfsbotten afgesmaakt met truffel en olijfolie.(16,50 €)
**
Pauze.
**
Gebakken parelhoenfilets op een bodempje van gekarameliseerde appeltjes en rozijntjes met kaneelkruid, een Calvadosroomsausje en amandelkroketjes.(29,50 €)
**
Vers gesneden seizoenfruit met vanilleroomijs, een licht geklopte sabayon van amaretto en gebrande nootjes .(9,75 €)
Menu 7 aan 84,75 €
Carpaccio van gegaarde kalfsfilet flinterdun gesneden met een mousse van tonijn, zongedroogde tomaatjes, roquettes sla en kappertjes. (17,75 €)
**
Zonnevisfilets met een romig sausje afgesmaakt met Tirentijnse mosterd ,vergezeld van witte gepelde en licht gekonfijte muskaat druiven, aardpeerpuree met mosterdzaadjes.(16,75 €)
**
Sorbet van passievruchten en citroen, overgoten met een rosé Cremant de Bourgogne.(6,75 €)
**
Pauze.
**
Filetpure van jong Belgisch rund,wit blauw, rosé gebakken met een verscheidenheid aan seizoengroenten, 2 sauzen, gegratineerde aardappelen en selderkroketjes.(31,75 €)
**
Geflambeerde pannenkoekjes met een vanille roomijskogel, een sausje van appelsien en limoen, geflambeerd met Grand-Marnier …………( 11,75 €)
Menu 8 aan 84,75 €
Exotisch slaatje van ijsberg met gebakken scampis,afgesmaakt met een passievruchtendressing, gefruite pijnboompitten, broodkorstjes in kruidenolie gebakken .(15,25 €)
**
Getomateerde bouillon van schaaldieren met lemmon gras een garnituur van sliertjes gerookte zalm, groenten blokjes en netelkruid.(7,75 €)
**
Pladijsrolletjes in een nage van witloof, tomatenblokjes, grijze garnaaltjes een puree van jonge spinazie…(15,25 €)
**
Sorbet van kokosnoot yoghurt, ijskoud opgediend met een scheutje Batida de Coco.(6,75 €)
**
Pauze.
**
Kalfsruggebraad gebakken in Provencaalse kruiden, in plakjes gesneden en geserveerd met een fijne dillenroomsaus, enkele groene beetgare groentjes en krieltjes in de saus gegaard.(29,50 €)
supplement filet pure inplaats van ruggebraad = 3,00 €
**
6 huisgemaakte desserten apart gedresseerd.(10,25 €).
Menu 9 aan 91,25 €
Koude verse ganzenlever op gecarameliseerde appeltjes geflambeerd met appeljenever, een sausje met balsamico en ajuinconfituur .(17,00 €)
**
1/2 kreeft in eigen nat met tuingroentjes en krieltjes geparfumeerd met anijskruid.(23,25 €)
**
Sorbet van ananas geparfumeerd met pina-colada op een carpaccio van kiwi.(6,75 €)
**
Pauze.
**
Lamsrugfilet in een truffelsausje met gewokte seizoengroenten en in truffelolie gebakken wilde champignons. Gegratineerde aardappelen.(32,75 €)
**
Geflambeerd flensje met Mandarin Napoleon op een carpaccio van appelsienen en roomijs.( 11,50 €)
De gerechten in de verschillende menu ‘s mogen onderling verwisseld worden zodat u zich de gewenste maaltijd kunt samenstellen.
*Voorgerechten kunnen ook als hoofdgerecht besteld worden mits een toeslag van 8,50 €
Gerechten die seizoensgebonden zijn, zoals asperges, wild, truffel, hoppescheuten, wildgerechten…enz
kunnen ook in onze menu’s verwerkt worden in hun seizoenen.
Prijs op aanvraag.
*In een menu kunnen de gasten bij het hoofdgerecht kiezen tussen vis of vlees ( op voorhand opgeven hoeveel en welk gerecht Max 2 soorten) mits een toeslag van 2,50 € per persoon.(Extra personeelskost).
Kindermenu.:
tussen 4 en 10 jaar
Tomatensoepje met balletjes 5,75
of
kaaskroketjes. 7,75 €
——
Videke met frietjes 16,75 €
of
Rundersteak met sla en frietjes 20,75€
of
Kipfilet met appelmoes en verser frietjes 17,25 €
——
Kinderijsje met warme chocoladesaus 6,50 €
of
Kinderijs met vers fruit en aardbeien colis 9,50 €
U kunt onderstaande gerechten ook inlassen in uw menu’s
of met deze gerechten een menu samenstellen.
Koude voorgerechten
Vis
Salaatje van kreeft met een whiskysaus en haar garnituur
Salaatje van verse grijze garnaaltjes met een kruidig sausje en groene asperges
Paling op 3 manieren bereid
Salaatje met 4 soorten vis en een Xeresdressing met croutjes
Gerookte zalm met een dille en mirikswortelsaus
Gerookte visschotel met een Wasabi sausje, echalotte en peterselie
Krielaardappel gevuld met puree, overgoten met zure room en foreleitjes
Vlees
Paté van de chef met een warme toast en rode ajuin confituur.
Carpaccio van ossehaas met italiaanse harde kaas en rucola
Ardeense ham met een salaatje met notenolie en meloenkegeltjes.
Parmaham met meloenkegeltjes .
Soepen
Consommé van bosduif met fijne groentjes
Consommé van het rund met kruidenflensjes
Bouillon van parelhoen met wilde champignons en truffel.
Parelhoenbouillon met truffeljus in bladerdeeg
Kreeftensoepje met oude Armagnac
Garnalensoepje
Andalousische roomsoep met rijst en tomatenpartjes
Minestrone met groentenblokjes lichtjes getomateerd
Roomsoepje van bospaddestoelen
Witloofroomsoep met croutjes .
Normandische vissoep met een roulle en gegrilde looktoast.
Agnes sorel roomsoep met een garnituur van gehakte kervel.
Soepje van venkel met zure room en pastis
Soepje van pompoen met ovengedroogd spek
Schaaldieren.
Warme oesters gegratineerd
St-Jacobsvruchten (3 stuks) op porei met een champagnesausje .
Kreeft waterzooi (250 gr)
Kreeft “thermidor” (Champignons, echalotte en lichte mosterdsaus)
Warme voor- of tussengerechten
Vis
Gevulde tongschar met een mousse van kreeft en zalm champagnesaus
Noorse zalm gestoomd op een spinazielaagje met een Emmentalersausje
Zeebaars aan het vel gebraden met een jus van basilicum en rozemarijn
Viktoriabaarsfilet met een kreeftensaus en rivierkreeftjes
Koningsvis op een poreibedje met een wittewijnsaus en gespoten aardappelen
Zeetongfilets met een romig sausje afgesmaakt met Tirentijnse mosterd ,
vergezeld van witte gepelde en licht geconfijte muscaat druiven,
aardpeerpuree met mosterdzaadjes .
Marmiet van zeevis en fijne groentjes( zonnevis,zalm,griet,garnalen,st-jacob)
Vlees
Verse ganzenlever warm met gekarameliseerd appel en rozijnen.
Kalfszwezeriken met pastis en oesterzwammen
Lauwwarme salade met kwarteltjes en Xeresdressing met honing en croutjes
Krokant gebakken zwezerikken in olijfole met groene asperges en truffelsaus
Pastijtje met kalfszwezerikken , champignons en afgesmaakt met pastis. .
Asperges op zijn Vlaams (Indien verse asperges aanwezig zijn).
Communiekorfjes of huwelijksbootjes
Franse eendelever op 3 manieren bereid met warme toast
Hoofdgerechten
Vis
Lotte (staartvis) met een julienne van porei in bladerdeeg
Kreeft gegrild met truffelolie en een tagliatelle met truffel (300 gr )
Zeetongfilet met grijze garnaaltjes en tomatenpartjes. .
Grietfilet met een sausje van Yuzo op fijne groentjes.
Zeeduivel op een bedje van spinazie met een kalfsjus en merg.
Zonnevisfilet met een kreeftensausje .
Keizersbaars met groene asperges en een broccolisouflé.
Vlees
Eendenborstfilet met groene pepertjes en room
Lamskroon met een assortiment van Provencaalse groenten
Gemarineerd varkenshaasje met een fruitgarnituur en rowijnsaus.
Kalfsgebraad Grand-Mére met groentenbouquette.
Kalfsfiletpure met een sausje ZINGARA (champignons,kalfstong).
Lamsrug met een kruidenkorst en gratin
Lamskroon op onze wijze.
Eendeborstfilet met en sausje van 3 soorten pepers, franse boontjes.
Wildgerechten
( van 15 oktober tot 15 januari,volgens jachtkalender)
Enkele voorbeelden met hun richtprijzen:
Everzwijnrug met een wildgarnituur van appel en veenbessen met mosterdsaus
Hertekalfmootjes met een bourgognesaus gepocheerde peer, veenbessen en champignons
Fazantenborstfilet met een Calvadossaus en wildgarnituur
Hazenrugfilet met een wildsaus op basis van peer en appel en garnituur
Prijzen van de wildgerechten kunnen schommelen volgens de wildprijs.
Desserten
Gevulde soesjes met patisseriecreme en warme chocolade saus 9,50 €
Créme brulée 8,50 €
Geflambeerde flensjes met warme kersen en kirsch 10,50 €
Soepje van vers fruit met sorbet 8,95 €
Appelgebakje met speculoosroomijs en kaneelsausje 9,95 €
Tiramisu met Amarettoijsroom en koffieroom met gebrande amandelen 9,50 €
Sorbetsoorten : Aardbei, peer, citroen, appel, banaan 6,25 €
Kiwi, passie, champagne, framboos 6,75 €
Sorbet van limoen geparfumeerd met een scheutje limonchello en gekonfijte citroenschil 6,75 €
Dessert van het huis klein (‘4) 9,50 €
groot (7) : 11,50 €
Dessertbuffet (Roomijs, bavarois, fruit…..enz. :14,95 €
Voor huwelijksfeesten, verjaardagen, speciale feestelijkheden :
Gelegenheidstaart (roomijs) met 2 sausen 7,75 €
Gelegenheidstaart (roomijs) vers fruit en room. 11,75 €
Duo van chocolade desserten met mokka roomijs, een vanille saus met citroenmelisse . 7,50 €
Patisserie
Indien u de hapjes bij de koffie (mokka) wenst te vervangen door patisserie,
zijn volgende meerprijzen van toepassing op het menu:
Petit fours 6,50 € (3stuks)
Assortiment van gebakjes 6,50 € (2 stuks)
Pronkstuk in biscuitdeeg 5,50 € (2 stuks)
Dranken
Frisdranken per stuk of per verbruikte fles af te rekenen :
Bieren van het vat :
Pils bier – Hoegaarden 2,50 € / per glas
Frisdranken spa water bruis en plat 2,40 €
Coca, limonade) 2,40 € / per glas
voor groepen (meer dan 20 pers.) 9,50 € / liter waters, suikerhouders 9,50 €
Speciale bieren vanaf 3,75 € / consumptie
Fruitsappen eerste kwaliteit 2,50 € per glas groep: 12,50 € / liter
Fruitsappen eerste vers geperst 14,50 € per liter.
Koffie en thee 2,75, € / per tas
Koffie en thee 3,25 € / 2 tassen
(snoepjes inbegrepen)
Feestwijnen wit en rood per gebruikte fles af te rekenen :
Landwijnen wit en rood: 23,75 € – per fles
Kasteelwijn wit en rood: 27,75 € – per fles
Wijnen aan de kaart vanaf: 29,75 € – per fles
Aangepaste Landwijnen + frisdranken.
Menu met aanpassing van witte,rode wijnen en frisdranken :
Voor een 3 gangen menu: 16,50 €/pers.
Voor een 4 gangen menu: 18,00 €/pers.
Voor een 5 gangen menu: 19,50 €/pers.
Aangepaste Kasteelwijnen + frisdranken.
Menu met aanpassing van witte,rode wijnen en frisdranken :
Voor een 3 gangen menu: 19,50 €/pers.
Voor een 4 gangen menu: 21,50 €/pers
Voor een 5 gangen menu: 23,50 €/pers