Salons Bevershof biedt u een ruime keuze aan brunches en andere formules. Kunt u geen keuze maken, of kunt u uw samenstelling niet vinden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Brunchbuffet 1
In buffetvorm gedurende 04:00 uur.
Aperitieven: +/- 45 minuten
Aperitief van het huis , Cava
witte wijn of fruitsap met rauwe groenten en enkele dipsauzen.
Voorgerechtenbuffet
Witte en grijze mini broodjes, sandwiches, witte en grijze pistolets.
Krentenbroodjes, notenbroodjes en koffiekoeken met chocolade .
Oude belegen Volendammer, Chaume, Gorgonzola, platte boerenkaas.
Ganda ham, gekookte en gerookte beenhesp, rundersalami, , gebraden rosbief…enz.
Gerookte zalmplakjes met ajuin en peterselie.
Gevulde eitjes met en zonder ansjovis op een bedje van ijsbergsalade.
Als soepen:
Heldere bouillon met brunoise groentjes .
Roomsoepje van tomaten en groentjes uit grootvaders tuin.
Als warme gerechten:
Spiegeleieren, roereieren, .
Gebakken spek, chipolata ‘s van kalf, gebakken schouderham.
Zonnevisfilet in witte wijnsaus met tomatenblokjes en gespoten aardappelen.
Bloedworst met gepureerde Jonagold appel geflambeerd met appeljenever.
Varkensruggebraad met pepersaus en groene verse peperbolletjes uit Madagascar.
Frietjes en kroketjes.
Als desserten:
Rijstpap met bruine suiker.
Chocolademousse.
Roomijskar met sausjes Vanille, moka, chocolade, pistache, banaan,….enz.
Als dranken:
Dranken tijdens brunch:
Witte wijnen, rode wijnen, pilsbieren, frisdranken
Koffie of thee.
Prijs
van 50-100 pers 72,00 € alles incl.
vanaf 100 pers 70,00 € alles inbegrepen
Brunchbuffet 2
In buffetvorm gedurende 06:00 uur.
APERITIEVEN : gedurende 01:30 uur.
*Fruitsap
*Aperitief van het huis
*Cava
*Frisdranken.
APERITIEFHAPJES in buffet:
zelf te nemen gedurende 1.30 uur
*Noorse gerookte zalm met groentjes verrijkt.
*Tomaat opgevuld met Hollandse garnalen met whiskysaus.
*Vispaté van zeetong en romige colli van broccoli .
*Fijne Gandaham met meloenkegeltjes en een puree van mango..
*Gerookte en gekookte beenham aan het buffet versneden.
SOEP : bediend aan tafel .
*Roomsoep naar keuze(tomaat, waterkers, champignons, kervel, broccoli, enz.
VIS EN VLEESGERECHTEN Zelfbediening.
*Gestoomde zonnevisfilet met een paprikaroomsaus geparfumeerd met basilicum.
*Borstfilet van parelhoen met een lichte roomsaus afgesmaakt met dragonblaadjes .
*Haasje van het varkentje met verse groene pepers en room.
*Rundersteak met sausje van 3 pepers. *
*2 Pastagerechten van het seizoen
Bij deze gerechten serveren wij :
*Een groentenassortiment, kroketjes, pureesoorten en frietjes
*Saladesoorten met vinaigrette.
DESSERT
Groot bord met assortiment aan desserten.
*Roomijssoorten
*Chocolademousse met of zonder room.
*Bavarois- en gebaksoorten met fruitsausjes.
Drankenassortiment.
Wijnen : Witte en rode huiswijnen.
Bieren : Pilsbier, Hoegaarden, Palm en Tourtel.
Frisdranken : Coca-cola,cola light, bruisend en plat water, fruitsap en limonade.
Koffie en thee.
Prijs
van 50-100 pers 82,00 € alles incl.
vanaf 100 pers 80,00 € alles incl.
Brunchbuffet 3
In buffetvorm gedurende 06:00 uur.
Aperitieven: gedurende 45 minuten.
*Fruitsap
*Aperitief van het huis
*Cava
*Frisdranken.
*2 hapjes naargelang seizoen.
VISGERECHTEN koud: Standje 1
*Noorse volwassen zalm gekookt in bouillon, geglaceerd en met groentjes verrijkt.
*Tomaat opgevuld met Hollandse garnalen gemengd met blokjes kwarteleitjes met whiskysaus.
*Vispaté van zeetong en gerookte zalm met een romige colli van broccoli .
*Carpaccio van tonijn met olijfolie en citroensalade.
* Broodsoorten en hoeveboter
VLEESGERECHTEN koud: Standje 2
*Fijne Gandaham met meloenkegeltjes en een puree van mango..
*Terrine van tam konijn met een confituur van rode ajuin en rozijnen .
*Gerookte en gekookte beenham aan het buffet versneden.
*Saladeassortiment en rauwe groenten.
SOEP : bediend aan tafel (1 soep) of in zelfsbedieningsbuffet (2 soorten).
*Roomsoep naar keuze(tomaat, waterkers, champignons, kervel, broccoli, enz.
VIS EN VLEESGERECHTEN warm: Standje 3
*Gestoomde zonnevisfilet met een paprikaroomsaus geparfumeerd met basilicum.
*Borstfilet van parelhoen met een lichte roomsaus afgesmaakt met dragonblaadjes .
*Haasje van het varkentje met verse groene pepers en room.
*2 Pastagerechten van het seizoen
Bij deze gerechten serveren wij :
*Een groentenassortiment, kroketjes, pureesoorten en frietjes
*Saladesoorten met vinaigrette.
Dessertenbuffet :
*Assortiment van verschillende roomijssoorten met sausjes.
*Vanille, mokka, chocolade, pistache, banaan,….enz.
*Chocolademousse met chocolade vlokken.
*Bavarois- en gebaksoorten met fruitsausjes.
*Poffertjes met Grand-Marnier.
*Tiramisu.
Drankenassortiment Wijnen :
Witte en rode Kasteelwijnen.
Bieren : Pilsbier, Hoegaarden, Palm en Tourtel.
Frisdranken : Coca-cola,cola light, bruisend en plat water,
fruitsap en limonade.
Koffie en thee.
Prijs
van 50-100 pers 86,00 € alles incl.
vanaf 100 pers 84,00 € alles inbegrepen