Oudejaarsavond 2024
Feestzalen Salons Bevershof
Dinsdag 31 december 2024
Van 19.00 – 20.00 uur nodigen wij u uit voor een sprankelend glaasje met frivole
smaakmakertjes om uw eetlust op te wekken zoals:
Een oesterstandje waar u naar believen kan aanschuiven .
Buffetjes met tongstrelende gerechtjes uit de koude keuken.
Constante bediening van amuses uit de warme keuken.
Vanaf 20.00 u serveren wij volgend menu :
Carpaccio van St.jacobsvruchten / truffel / ganzenlever / kalfstong.
_______________________
Griet / fijne kruiden / thee van kreeft / peterseliewortel / baby-spinazie / soufflé van rivierkreeftenstaartjes.
______________________
Sorbet / groene appel / munt /
Mojito / limoen.
_______________________
Boerderijhert / loof-en knolgroentjes / eekhoorntjesbrood / krielaardappeltjes /
rode bessen / hoeveroom / Dijon.
_______________________
Een winterwandeling doorheen een tafereel van huisgemaakte nagerechten naar
een idee van de chef “ patissier” om het jaar 2024 af te sluiten.
Om middernacht heffen wij, directie en personeel,
met u een glas champagne
op een Happy 2025 en een toekomst vol geluk!
Ochtendbuffet
Vanaf 01.30 uur
Buffetje van Belgische- en Franse kazen met notensalade en de nodige broodsoorten.
Ambachtelijke ajuinensoep met gemalen emmentaler en Frans stokbrood.
Waterzooi van kip van Bresse met wintergroenten en aardappelkrieltjes.
Onze heerlijke zuurkoolschotel met Poolse worst en speenvarkenkoteletjes en een smeuïge aardappelpuree.
Stoofsel van de “Chef” op zuiderse wijze.
Prijs 165,00 euro
Alles inbegrepen tot het einde, ook sterke dranken
(behalve champagne na middernacht)
Muzikale omlijsting: onze huis-DJ
Reservatie en betaling enkel en alleen door overschrijving van 50,00 euro per persoon. Voorschot voor 20-12-2024 op rekening IBAN BE70 7512 0737 4825 van
Ellennomie bv, Hasseltsestraat 72, 3740 Bilzen.
Na telefonische reservatie: telefoon 089 41 23 01
Gelieve uw reservatie te bevestigen per mail.
Graag vermelding van uw naam (+eventuele naam van de familie bij welke u aan tafel zit), adres, aantal deelnemers, telefoonnummer.
Saldo afrekening bij aankomst.