Asperges het Witte Goud
Aspergesmenu
Duo van pladijs met carpaccio van wilde zalmforel / hertoginne aardappelen met gemixte romanesco – en broccoliroosjes /betoverende jus van Zeebrugse garnaaltjes en King-crab.
—–
Roomsoepje van Hollandse asperges met een stengel van Ganda ham en knapperige Aspergepunten.
—–
Gebakken filet van parelhoen met Hollandse Asperges, huisgemaakte aardappelrosti /een krachtige vleesjus en afgewerkt met de nodige garnituur.
—–
Dessert van het Seizoen naar een idee van de Chef “Patissier”
Prijs per persoon : 75,00 €
Zonder soep : 67,00 €
Aspergesgerechten
*Aspergeroomsoep met een garnituur van aspergekoppen …………. 13,00 €
*Asperges op Vlaamse wijze ” met of zonder beenhesp ” ……………25,00 €
*Asperges op Vlaamse wijze (hoofdgerecht ) met aardappelkrieltjes……… 33,00 €
*Asperges met plakjes Zalm gerookt op eikenhout met een mousselinesaus………. 25,00 €
*Asperges met plakjes Zalm gerookt op eikenhout met een mousselinesaus (hoofdgerecht)..35,00 €
*Tagliatelle met een spiesje van gegrilde Scampi’s en een duo van wit-groene Asperges…….33,00 €
*Asperges vergezeld van gestoomde Zonnevisfilet en gerookte zalm in een chablissausje…..37,00 €
*Een halve Kreeft(500gr) met Asperges genappeerd met een honingdressing en broodkorstjes ………….. 35,00 €
*Een ganse Kreeft(500gr) met Asperges genappeerd met een honingdressing en broodkorstjes ………….. 62,00 €
*Asperges met een gegrilde Rundersteak wit-blauw / handgeklopte bearnaisesaus……….. 43,00 €
*Asperges bij een gebakken Lamsfilet en gegratineerde aardappelschijfjes……… 46, 00 €
*Asperges met gebakken parelhoenfilet, truffel, aardappelkroketjes…. 39,00 €
*Portie Asperges als begeleiding………. 15,00 €
Wij werken enkel met de volle grond asperges dubbel AA, klasse
1